Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Thelesskavadas. Από το Blogger.
Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Δισκοκριτική a2n "the clipboard album"

  Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου mixtape τους "Παντού ομίχλη" οι α2ν δίνουν ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ για download το οποίο περιέχει όλα τα κομμάτια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αποφάσισα λοιπόν να γράψω μια όσο μπορώ αντικειμενική κριτική, ελπίζω να σας βοηθήσει.
  Το cover κατ'αρχάς είναι το ίδιο το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει ως promo του προαναφερθέντος mixtape έξυπνο και απλό.
 Μόνο μια συμετοχή υπάρχει (ΝΚ).
  Το 1ο κομμάτι "Μένω προσαρμοσμένος" ήταν το 3ο κομμάτι που άκουσα απο α2ν άρα έχει συναισθηματική αξία χαχαχα, ωραίο (αν και έχει και καλύτερα το άλμπουμ). Το 2ο είναι το "Ασταμάτητοι" αυτό μπορείς να το χαρακτηρίσεις πολύ άνετα ΝΤΟΠΑ, σου δίνει rollarisma, και καβλωμένο battle, αυτό σε βάζει στο κλίμα πραγματικά. Επόμενο κομμάτι του άλμπουμ είναι το "Στην χώρα των psycho" άρρωστο κομμάτι, από τα καλύτερα του άλμπουμ. 4ο κομμάτι είναι το "Ψυχοπλάκωμα" και μπορώ να το χαρακτηρίσω ψυχασθένεια χωρίς καν να υπερβάλλω, επίσης απο τα καλύτερα του άλμπουμ. Το 5ο κομμάτι είναι συμπαθητικό με ωραία παραγωγή, και σίγουρα διαφορετικό απο τα προηγούμενα. Ακολουθεί το γνωστό και μη εξαιρεταίο "Θέλει ψυχή" ωραίο κομμάτι από νότο. Το 7ο κουπλέ είναι το μόνο που με χάλασε λίγο, και στιχουργικά και ερμηνευτικά. Αν θέλω να χαρακτηρίσω το 8ο κομμάτι κατά σειρά του άλμπουμ "αρρωστημένο" πρέπει απλά να επαναλάβω τον τίτλο του, ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ,  και το ρεφραίν επίσης ωραίο, καλύτερο απο ψυχασθενικό κουπλέ χαχα. Σειρά έχει το "Κυρίες" ένα battle κουπλέ απο το Αλάνι, πολύ καλό και ερμηνευτικά καλύτερο απο πολλά άλλα, πιωμένος θα το γραψε χαχα, 10ο κομμάτι επίσης ένα σόλο κομμάτι από τον Βάπτι, ωραιο κομμάτι αλλά αδιαμφισβήτητα την παράσταση έκλεψε η παραγωγάρα που έφτιαξε, συνεχίζουμε με το "Μάνα θάλασσα" άλλο ένα σόλο απο το πειρακτήρι αυτη την φορά, από τα καλύτερα κομμάτια όλων των α2ν και μαζί και σόλο κατά την γνώμη μου, το πειραχτήρι εδώ εξομολογείται την αγάπη του για την θάλασσα στους ακροατές. 12ο κομμάτι είναι το "Κάτω απο τ'ανάκτωρα" από το οποίο μας δίνουν μονάχα το κουπλέ που έχει ηχογραφήσει το αλάνι πατημένο σε παραγωγάρα από mobb deep ωραίο κομμάτι. 13ο κομμάτι είναι άλλο ένα σόλο κουπλέ απο το αλάνι επίσης πατημένο σε beatara, το "3η όραση" πολύ ωραίο και ψυχασθενικό, πιωμένος πρέπει να ήταν όταν το γραφε χαχαχα. Κλείνουμε (προς το παρων) με το 14ο κομμάτι (άλλο ένα κουπλέ απο το αλάνι χαχα) "Ο Κωστής" μια διήγηση της ιστορίας του Κωστή (δεν σας λέω τι λέει ακούστε το :P)...
 Έχουν bonus track ακόμα το mixtrack του επερχόμενου mixtape τους, δεν χρειάζετε όμως να ακούσετε την γνώμη μου, απλά τσεκάρετε...:
Peace.

0 σχόλια: